top of page
Hos Team Divers får du:

  • Instruktörer med mer än 25 års erfarenhet av dykutbildning

  • Inga onödiga transporter, pool, klassrum och utrustning i samma lokaler

  • Dykkurser året runt dagtid under skollov, helger och kvällar

  • Smidiga tidseffektiva dykkurser helg kl 9-13.30, kväll kl 18-21.30

  • Dykning i 4 meter djup pool 

  • All utrustning ingår under kursen, behöver ej köpa eller ta med egen

  • Certifieringskostnaden (PIC) ingår (700-1.500 SEK) även utomlands

  • Professionell hjälp med bokning av resa samt utedyk på resmålet

  • Gratis parkering vid Järfällabadet, endast 17 min från Stockholm City

Bokning >>

Min kanal

Min kanal

Min kanal
Sök videoklipp...
Alla kategorier
Alla kategorier
Sports
PADI Learn to Scuba Dive

PADI Learn to Scuba Dive

03:09
Spela video
Påbörja hemma och avsluta utomlands - Ta dykcertifikat utomlands

Många ser idag dykning som en aktivitet som man gör som ett komplement till andra semesteraktiviteter. Kanske har du rest någonstans i världen där fina kristallklara vatten skapar en nyfikenhet vad som döljer sig under ytan, du har kanske provat på att snorkla men vill få möjlighet att se mer eller så känner du dig inte helt bekväm i vattnet. Då skall du lära dig att dyka och gå en PADI Open Water Diver Referral grundkurs, med en flaska på ryggen får du möjlighet att uppleva den nya spännande världen under ytan. Idag är det också mycket populärt att lära sig dyka tillsammans med sina barn och ungdomar, man gör något mycket uppskattat tillsammans på lika villkor. Från 10 år fyllda kan man bli certifierad PADI-dykare.

PADI Grundkurs, eLearning, Open Water Diver Referral, Dykkurser, Dykutbildning, Dykkurs, Dykcert, Dykcertifikat, Dykning, PADI Touch, PADI OWD

PADI´s Open Water Diver Referral utbildning passar utmärkt om du är mest lockad att dyka i varma tropiska vatten med bättre förhållanden än vad som finns att tillgå här hemma. Du tar helt enkelt godbitarna från respektive land. Under en helg eller kväll alt dagtid under påsklov, sommarlov eller höstlov kan du genomföra teori och bassängdelen på PADI Open Water Diver Referral dykutbildningen för att sedan avsluta med utedyken i samband med en resa till värmen. Du slipper sitta i skolbänken på semestern och du får mer tid till dykning och andra semesteraktiviteter på resmålet. Du kommer även känna dig mer förberedd inför utedyken eftersom du haft mer tid på dig att förbereda dig både mentalt och fysiskt. Du har ett år på dig att avluta kursen efter godkänd teori och bassängdel. Känner du att du vill träna mer innan utedyken kan vi boka ett extra pass innan det är dags för avresa. Följ länken här bredvid för att finna passande PADI-center där du kan avsluta med utedyken.

Prisexempel PADI Open Water Diver Referral inkl utedyk på respektive destination till några populära destinationer med direktflyg (resa och boende tillkommer och bokas separat)


Egypten, Hurghada, El Gouna och Marsa Alam ca 6.200 kr

Mauritius,  Flic en Flac ca 7.200 kr

Mexiko, Playa del Carmen ca 6.500 kr

Malta ca 6.100 kr
 

Om du inte vet vart du vill åka eller vill att vi bokar ett färdigt paket innehållande hela PADI Dykkursen, resa T/R och boende har vi samarbeten med professionella dykcenter på dom bästa dykområdena i världen. Du kan även kombinera dykresan med andra semesteraktivitet. Vad sägs om att t.ex. åka till Sydafrika och samtidigt dyka i tropiska vatten åka på Safari (Big Five), bo på Vingård och Valsafari med mat i Världsklass. Garanterat en svårslagen kombination!

Team Divers har alla lokaler vid Järfällabadet Stockholm där vi har flera bassänger att dyka i, vi börjar dock alltid i grunda delen av bassängen (ca 1 m) för att alla i gruppen skall känna sig bekväma innan vi går vidare.
Det viktigaste när du skall lära dig dyka är att börja på rätt sätt. När du vågar lita på dig själv och utrustningen simmar vi ner 4 meters djup där du får känna på "riktig dykning redan i poolen" Att träna på 4 meters djup inför utedyken är stor skillnad i jämförelse med att dyka i en grundare bassäng. På två meters djup behöver du t.ex. inte tryckutjämna fullt ut men på 4 meter krävs det att du tryckutjämnar fullt ut precis som i havet. 

Kursen kan avslutas i stort sätt överallt genom PADI´s unika nätverk av dykcenter i hela världen. Team Divers samarbetar även med flertalet dykcenter på de populäraste resmålen och dykdestinationerna. Efter avslutad kurs kan du dyka i hela livet och hela världen. För att gå kursen skall du vara 10 år med normal hälsa.

Du kan även påbörja kursen redan idag genom att börja läsa teorin på nätet. Om du väljer PADI eLearning gör du klar all teori på nätet antingen genom PADI Touch eller via padi.com Efter godkänd eLearning kan du anmäla dig på bassngdelen på PADI Open Water Diver kursen. Tillsammans med den godkända eLearning kursen och bassängdel kan du sedan avsluta kursen med utedyken och bli certifierad PADI Open Water Diver dykare.

bottom of page