top of page
Järfällabadet Stockholm 50 meters bassäng

 Om oss 

Team Divers

 

I snart 25 år har vi erbjudit dykutbildning för dykintresserade vid Järfälla Sim och Sporthall. Vi säljer dykutrustning, snorkelutrustning samt simutrustning från de flesta kända tillverkarna. Dyktbildning finns i för barn från 8 år fyllda och uppåt. Vi erbjuder även dykresor tillsammans med dykkurs samt dykresor för redan certifierade dykare. 
OBS! Team Divers tar ej kontanter eller kort, all betalning sker till BG 5982-4987 alt PG 4103653-4

Telefonöppet Må-Fr kl 12-18. Om du vill besöka oss slå först en signal för att säkerställa att vi  är på plats.

Järfällabadet i Jakobsberg

Vi har våra lokaler vid Jakobsberg i anslutning till Järfällabadet där vi har flera bassänger (varav den största har ett ett djup på 4 meter) samt flera mindre bassänger. Den stora volymen och det "stora  djupet" i stora bassängen ger en mycket värdefull träning inför kommande dyk i öppet vatten. I anläggningen finns även vattenrutschbanor, stort gym, sporthall samt cafeteria. 

Nya Simhallen!

Nu har nya Järfällabadet haft öppet i några år och allting flyter på smärtfritt. Eftersom vi ligger kvar vid gamla anläggningen kan vi nu utnyttja vår unika position för att minska risken för trängsel och smitta. Den största trängseln har varit i omklädningsrummen i simhallen och därför byter vi nu om i sporthallen och går ombytta till Järfällabadet. Smidigt och mindre risk för trängsel och smitta. Även vår gamla sporthall som byggdes för 50 år sedan har fått en face lift. Välkomna!

Team Divers Dyksällskap

 

Team Divers har även ett dyksällskap som erbjuder certifierade dykare att träna dykning vid Järfälla Simhall regelbundet, perfekt för att underhålla dykkunskaperna inför kommande dyk i världen. 
Vi har även en dygnet runt fyllning station där du som medlem kan fylla dina flaskor på egen hand när det passar bäst. 

Skicka oss gärna ett meddelande

Team Divers Järfälla Sporthall |177 41 Järfälla | Stockholm, Sverige | info@team-divers.com

Tel:  08-583 600 60 | Mobil: 070-656 62 35

Klart! Meddelandet mottaget.

bottom of page