Om oss 

Team Divers

 

I snart 25 år har vi erbjudit dykutbildning för dykintresserade vid Järfälla Sim och Sporthall. Vi säljer dykutrustning, snorkelutrustning samt simutrustning från de flesta kända tillverkarna. Dyktbildning finns i för barn från 8 år fyllda och uppåt. Vi erbjuder även dykresor tillsammans med dykkurs samt dykresor för redan certifierade dykare. 

Järfällabadet i Jakobsberg

Vi har våra lokaler vid Jakobsberg i anslutning till Järfällabadet där vi har  flera bassänger (varav den största har ett ett djup på 4 meter) samt flera mindre bassänger. Den stora volymen och det "stora  djupet" i stora bassängen ger en mycket värdefull träning inför kommande dyk i öppet vatten. I anläggningen finns även vattenrutschbanor, stort gym, sporthall samt cafeteria. 

Nya Simhallen öppen!

Nu har nya Järfällabadet slagit upp dörrarna, precis bredvid den gamla som byggdes för snart 50 år sedan. Den nya anläggningen är tre gånger så stor i jämförelse med den gamla. I den nya anläggningen finns flera bassänger där den största mäter 25 x 50 meter med ett djup på 4 meter. samt flera mindre bassänger, utöver poolerna finnas bl.a. gym, hopptorn och vattenrutschbanor. Välkomna!

Team Divers Dyksällskap

 

Team Divers har även ett dyksällskap som erbjuder certifierade dykare att träna dykning vid Järfälla Simhall regelbundet, perfekt för att underhålla dykkunskaperna inför kommande dyk i världen. 
Vi har även en dygnet runt fyllning station där du som medlem kan fylla dina flaskor på egen hand när det passar bäst. 

Skicka oss gärna ett meddelande

Team Divers Järfälla Sporthall |177 41 Järfälla | Stockholm, Sverige | info@team-divers.com

Tel:  08-583 600 60 | Mobil: 070-656 62 35

ADRESS

Järfälla Sporthall Mjölnarvägen 3
177 41  Järfälla Stockholm Sverige

info@team-divers.com

Telefon 08-583 600 60

Mobil 070-6566235

ÖPPET TIDER

Måndag-Torsdag kl 12:00-18:00

Fredag, Lördag-Söndag/Helgdag Stängt

 

  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Team Divers.