top of page
Provdyk, Discover Scuba Diving, Team Divers provdyk, Prova på dyk, Try dive, Provdyk Stockholm, Prova på dyk Stockholm

Tillsammans med en dykinstruktör får du prova den underbara känslan att sväva fritt och att andas obehindrat under ytan med regulator och tuber hos Team Divers. Du får under lugna och säkra förhållanden prova på att dyka i simbassäng ner till 4 meter.


Den stora bassängen mäter 50x25 meter , den stora volymen tillsammans med djupet på 4 meter gör att alla provdykskandidater får prova på riktig dykning redan i poolen. Att dyka i en stor bassäng med ett djup på 4 meter ger en helt annan upplevelse och träning än att dyka i en mindre och grundare pool.

Första andetaget tar vi dock på 1 meters djup så att alla i gruppen känner sig säkra och bekväma i den nya världen innan vi går över och provar på större djup i bassängen.

 

Upplägget kan variera beronde på önskemål, antingen gör vi provdyket som en rolig aktivietet där vi går igenom grunderna vid bassängkanten innan vi tar oss ner under ytan.
Om ni föredrar kan vi även börja i klassrummet och titta på förberedande film innan via tar oss till bassängen för att prova på att dyka. Efter provdyket går vi in i bastun för summering och eftergenomgång.

Pool, bastu, all utrustning och lektionssal finns hos oss. Inga onödiga transporter!

Pris fr. 2.500 kr inkl. 4 st deltagare. resterande betalar 400 kr per person. Inträde till simhallen tillkommer, betalas direkt på plats i simhallen (ej kontanter).

Provdyket är en perfekt aktivitet om någon i gruppen vill gå vidare efter prova på dyket och bli certifierad PADI Open Water Diver dykare, Team Divers erbjuder vi 250 kr i rabett per person vid bokning inom 2 veckor efter provdyket. 

bottom of page