top of page
Provdyk, Discover Scuba Diving, Team Divers provdyk, Prova på dyk, Try dive, Provdyk Stockholm, Prova på dyk Stockholm

När du deltar på ett provdyk hos Team Divers får du tillsammans med en erfaren dykinstruktör under säkra och lugna förhållanden prova på den underbara känslan att sväva fritt och att andas obehindrat under ytan med regulator och tuber. Prova på dyket är en perfekt aktivitet om du vill prova på dykning innan deltagande på grundkursen PADI Open Water Diver / Referral alt som en rolig aktivitet att göra tillsammans. Prova på dykning är även mycket uppskattad present. Vi erbjuder även prova på dykning som presentkort.

Den stora bassängen mäter 50x25 meter , den stora volymen tillsammans med djupet på 4 meter gör att alla provdykskandidater får en känsla av riktig dykning redan i poolen. Under provdyket finns möjlighet att gå ner till 4 meter om alla i gruppen är redo (tryckutjämna, avvägning) och bekväma att gå ner på lite större djup på 4 meter. 

Första andetaget tar vi dock på 1 meters djup så att alla i gruppen känner sig säkra och bekväma i den nya världen innan vi går över och provar på större djup i bassängen. Vi börjar med teori där vi bl.a. tittar på en film som väl förbereder dig inför minst 60 min dykning, efter provdyket går vi in i bastun för summering och eftergenomgång. Varje kandidat får vid anmälan ett digitalt kursmaterial (PADI OW eLearing Section 1) som behandlar grunderna (handsignaler, grundläggande övningar, utrustning m.m.), kursmaterialt kan man även använda om man vill gå vidare efter provdyket och bli certifierad PADI Open Water Diver dykare.

Pool, bastu, all utrustning och lektionssal finns hos oss. Inga onödiga transporter!

Kostnad för provdyk är 500 kr per person inkl. dykning och lån av all utrustning. 250 kr har du sedan tillgodo vid bokning av grundkurs * efter provdyket. Större grupper offereras separat. 


Från 8 år och uppåt. * Vid bokning inom två veckor efter prova på dyket. Inträde till Järfällabadet tillkommer (ej kontanter)

Värdebevis Greatdays, Go Dream & Smartbox

Har du fått en Smartbox, Greatdays eller Go Dream värdebevis/presentkort bokar man enklast genom att skicka ett mejl till info@team-divers.com där du ander ditt värdebevisnummmer, namn och födelsedatum.

bottom of page