Provdyk stockholm

Tillsammans med en dykinstruktör får du prova den underbara känslan att sväva fritt och att andas obehindrat under ytan med regulator och tuber om du deltar på ett provdyk hos Team Divers. Du får under lugna och säkra förhållanden prova på att dyka i simbassäng ner till 4 meter. Perfekt aktivitet om du vill prova på dykning innan deltagande på grundkursen PADI Open Water Diver / Referral alt som en uppskattad present. Vi erbjuder presentkort prova på dyk.

 

Den stora bassängen mäter 50x25 meter , den stora volymen tillsammans med djupet på 4 meter gör att alla provdykskandidater får prova på riktig dykning redan i poolen. Att dyka i en stor bassäng med ett djup på 4 meter ger en helt annan upplevelse och träning än att dyka i en mindre och grundare pool.

Första andetaget tar vi dock på 1 meters djup så att alla i gruppen känner sig säkra och bekväma i den nya världen innan vi går över och provar på större djup i bassängen. Vi börjar med teori där vi bl.a. tittar på en film som väl förbereder dig inför minst 60 min dykning, efter provdyket går vi in i bastun för summering och eftergenomgång.

Pool, bastu, all utrustning och lektionssal finns hos oss. Inga onödiga transporter!

Kostnad för provdyk är 500 kr per person inkl. dykning och lån av all utrustning. 250 kr har du sedan tillgodo vid bokning av grundkurs * efter provdyket. Större grupper offereras separat. 


Från 8 år och uppåt. * Vid bokning inom två veckor efter prova på dyket

Smartbox Värdebevis

Har du fått en Smartbox kan du boka ett provdyk och skriva ditt Smartbox värdebevisnummmer under meddelande vid bokning av provdyk.

ADRESS

Järfälla Sporthall Mjölnarvägen 3
177 41  Järfälla Stockholm Sverige

info@team-divers.com

Telefon 08-583 600 60

ÖPPET TIDER

Måndag-Fredag kl 12:00-18:00

Lördag-Söndag/Helgdag Stängt

 

© 2019 by Team Divers.

  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon