top of page
Prova på dykning ed kompisrna
 Prova på att dyka 
 med kompisarna i 
 skolan eller idrottslaget! 
Provdyk, Discover Scuba Diving, Team Divers provdyk, Prova på dyk, Try dive, Provdyk Stockholm, Prova på dyk Stockholm

Tillsammans med en dykinstruktör får du prova den underbara känslan att sväva fritt och att andas obehindrat under ytan med regulator och tuber hos Team Divers. Du får under lugna och säkra förhållanden prova på att dyka i simbassäng ner till 4 meter. Den stora bassängen mäter 50x25 meter, den stora volymen tillsammans med djupet på 4 meter gör att alla provdykskandidater får prova på riktig dykning redan i poolen. Att dyka i en stor bassäng med ett djup på 4 meter ger en helt annan upplevelse och träning än att dyka i en mindre och grundare pool. 
Vi börjar med teori där vi bl.a. går igenom utrustningen, tecken samt tryckutjämning.  I vattnet börjar vi med att simma på ytan oct träna på att simma med fenor samt att andas ur regulatorn så alla känner sig säkra innan vi går ner under ytan.

Pool, bastu samt all utrustning finns hos oss. Inga onödiga transporter!

Pris 2.500 kr vilket inkluderar 4 personer samt bassänghyra, resterande betalar 350 kr per person. inkl. dykning och lån av all utrustning. 200 kr har varje elev tillgodo vid bokning av grundkurs * efter provdyket. Inträde till Järfällabadet tillkommer och betalas direkt till Medley (ej kontanter).


Från 10 år och uppåt. * Vid bokning inom två veckor efter prova på dyket

Bokning, skicka ett mail med uppgifter om önskat datum, tid samt antalet deltagare >>

bottom of page