Egen dykutrustning    

 ger större upplevelse! 

Egen mask, fena och snorkel ger en större upplevelse

Mask, fena snorkel och dräkt

Om du inte tänkt att köpa all utrustning från början när du börjar dyka rekommenderar vi egen mask, fena, snorkel och dräkt eftersom det kan vara svårt att låna i eller hyra med optimal passform. Om inte utrustningen passar väl blir upplevelsen avsevärt sämre vid både dykning och snorkling. När du går en dykkurs hos oss får du unika erbjudanden samt erbjuds även att prova ut utrustning under dykutbildningen för att fina optimal passform i sitt rätta element.
 

Masker finns i olika utföranden i helglas samt med separerade glas. Viktigt är att masken är av silikon och tätar bra och sitter bekvämt.  Det finns även slipade glas till olika modeller av masker.


Snorklar finns med eller utan ventil, ventilsnorkel är normalt bekvämare eftersom den töms lättare. Snorkel utan ventil är oftast lite nättare vilket är en fördel om man snorklar mycket. 

Fenor finns i helfot och hälremsfenor. Helfotsfenan passar ofta bäst att börja med speciellt om du tänkt att mestadels dyka i varma vatten, eftersom den passar avsevärt bättre att snorkla med samt är lättare att ta med på resan då den är lättare. Hälremsfena krävs i kallare vatten eftersom man kan ha boots i fenan. Snorkling passar inte så bra med hälremsfenor eftersom dom är klumpigare samt att bootsen flyter vilket innebär att foten ligger och plaskar på ytan istället för att ligga lite under ytan och ge ett bättre driv i vattnet.


Dräkt krävs för bra upplevelse i alla förhållanden, dräkter finns i olika tjocklekar och storlekar både med dam och herr snitt. Det är också värdefullt att äga en egen dräkt eftersom det är viktigt att dräkten passar bra. Ibland kanske man får tag i en väl passande dräkt men nästa gång finns ingen passande och då blir upplevelsen avsevärt sämre p.g.a. av du blir kall och hinner kanske inte bli varm tills nästa inplanerade dyk. Du kommer också känna dig klumpigare med en opassande dräkt.

 ABCD utrustning

Egen dykdator ger tydligare information under ytan
 Dykdatorer 
Regulator finns i olika utföranden, Team Divers har allt för dykaren
 Regulatorer 
BCD Dykvästen finns i olika modeller och storlekar
 BCD Dykvästar 
Fotografering under ytan är mycket givande
 U/W Fotografering 

ADRESS

Järfälla Sporthall Mjölnarvägen 3
177 41  Järfälla Stockholm Sverige

info@team-divers.com

Telefon 08-583 600 60

ÖPPET TIDER

Måndag-Fredag kl 12:00-18:00

Lördag-Söndag/Helgdag Stängt

 

© 2019 by Team Divers.

INTRESSEANMÄLAN
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon