top of page
Snorkelkurs Stockholm

Om du ännu inte dyker kanske du har provat på att snorkla eller vill lära dig att snorkla. För att känna sig bekväm vid snorkling krävs rätt kunskap, instruktioner och träning. Är du på väg till varma kristallklara vatten och är intresserad av vad som finns under ytan blir upplevelsen garanterat större med rätt förkunskaper.


Med rätt teknik kommer du kunna simma ner under ytan och stanna där en stund, upplevelsen någon meter ner under ytan i jämförelse att bara simma på ytan är mycket större speciellt i tropiska vatten. Hemligheten bakom att känna sig bekväm vid snorkling och känna att man vill stanna nere en stund och hinna se så mycket som möjligt är rätt teknik. Under kursen kommer du få träna mycket på att vara så effektiv som möjligt samt spara på energin, vilket är a och o vid snorkling.
Team Divers erbjuder snorkelutbildning regelbundet vid Järfällabadet Du får bl.a. lära dig att simma med fenor, mask och snorkel, nedstigningstekniker, tryckutjämning samt tömma mask och snorkel under en snorkelkurs.

Eftersom poolen har ett djup på 4 meter får du värdefull träning inför snorkling i havet. 

Vi börjar med utprovning av utrustning samt genomgång av övningar innan vi går i vattnet. Först får du träna på att simma med fenor, när du känner dig bekväm övar vi nedstigningstekniker och att tryckutjämna. När du känner dig bekväm att simma ner till botten övar vi effektivaste tekniker för att tömma snorkeln.

Pris 750 kr per person inkl lån av utrustning. För aktuella kursstarter se kursprogram ovan, bokning sker under "boka kurs"

Det går bra att använda Friskvårdsbidraget till Snorkling. 

Från 8 år och uppåt.

bottom of page