top of page
Dykresa Bahamas, Dykresor, Dykning Bahamas, Bahamas, Dykning Karibien, Liveaboard Bahamas, Liveaboard Karibien, Liveaboard Västindien, Hajar, Tigerhaj, Tjurhaj, Grindval, Valhaj, Kaskelotter, White tip

 Bahamas Västindien  

Liveaboard Bahamas, ett de bästa reven och största hajbestånden i världen
Bahamas består av 700 öar spridda över 260 000 kvadratkilometer, denna skärgårdsnation er ett paradis och oas med ett av de klaraste vattnet på jorden.
Beläget i Atlanten, precis sydost om Florida, är dessa utspridda öar idealiska för dykning och utflykter. Om du letar efter fantastiska stränder med mjuk vit sand har du hittat rätt, Bahamas är en spännande uppsättning av marint liv, blomstrande och färgglada rev, liksom utsökt lokal mat och rik kultur. Denna ö-rike är definitivt gjord för oavbruten upplevelse på semestern!
Bahamas är en oförglömlig exotisk tillflyktsort med oändligt kristallblått vatten som fascinerar sinnena, utöver det livfulla korallrevet under ytan.
Dykningen
Att säga att Bahamas är världsberömd för hajdykning är en underdrift, men Bhamas har så mycket mer att erbjuda! Som det tredje största barriärrevet i världen, som täcker en stor 470.000km2 av Atlanten, erbjuder Bahamas en mängd olika dyk: vrak, grottor, väggar, blue hole och hajar! Du har också en chans att se Groupers, flera olika arter av Delfiner, Knölvalar, Grindvalar, Kaskelotter, Manta, Valhaj, Manater, och även Lobsters.
Beroende på rutt är det mycket troligt att du har möjlighet att se Tigerhaj, Hammarhaj, Karibiska Revhaj, Citronhaj, Sjuksköterskahaj, Tjurhaj och Whitetip. Det finns väldigt få platser i världen där du kommer att kunna se denna så många hajrarter i ett och samma område! Vi är mycket glada över att erbjuda Liveaboards i Bahamas ombord på Bahamas Master BlueoTwo

För detaljerad information se http://www.blueotwo.com/Destinations-Bahamas
Bokning, skicka ett mail till info@team-divers.com där du anger avreseort, destination, datum, reslängd, antal personer, vilken dykaktivitet så återkommer vi med ett reseförlag från Blue o Two och Scuba Travel.

För mer info se www.bluotwo.com
Blue o Two har ställt den lagstadgade Resegarantin

 

Dykresa Liveaboard i Mexiko eller Bahamas

Bahamas Liveaboard Bahamas Master

Förstklassig Liveaboard på Bahamas med Bahamas Master

Mexiko Liveaboard M/V Nautilus Explorer

Förstklassig Lliveaboard i Mexiko med M/V Nautilus Explorer.

Mexiko Liveaboard M/V Nautilus Belle Amie

Förstklassig Liveaboard i Mexiko med M/V Nautilus Belle Amie.

Mexiko Liveaboard M/V Rocio Del Mar

Förstklassig Liveaboard i Mexiko med M/V Rocio Del Mar.

Please reload

bottom of page