top of page
S/Y Fiji Siren, Referral, OWD, Open Water Diver, PADI eLearning, PADI, PADI Touch, Utedyk Thailand, Bali, Filippinerna, Indonesien, Dykcert, Dykcertifikat, Dykskola, Dykcenter, Dykning, Påbörja hemma avsluta utomlands, utedyk Thailand, Utedyk, Ta dykcertifikat i Thailand, Ta dykcert Thailand, Dyksemester

 Fiji 

Med oss kan du kombinera en dykutbildning med en resa till Fiji
Liveaboard på det mest attraktiva dykplatserna i Fiji

Fiji är en önation i södra Stilla havet cirka 1.300 mil nordost om Nya Zeelands nordö. Majoriteten av Fijis öar bildades genom vulkanaktivitet som påbörjades för omkring 150 miljoner år sedan.
Landet omfattar en skärgård på mer än 332 öar (varav endast 110 är bebodda) och mer än 500 öar, som uppgår till ett totalareal på cirka 7 100 kvm.
De två stora öarna, Viti Levu och Vanua Levu, står för 87% av befolkningen på nästan 850 000. Huvudstäderna i Suva ligger på Viti Levu och de flesta fijianerna bor på Viti Levu-kusterna, antingen i Suva eller i mindre stadsdelar.

Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du åka till ett av våra populäraste resmål och ta dykcertifikat.  Vi rekommenderar att du påbörjar kursen hemma med teori och bassäng  för att  på resmålet avsluta grundkursen med utedyken under 2 dagar.

Dykningen

Fijian Islands och Atolls omfamnas av ett nätverk av lysande korallrev och är kända för sina pelagiker. Dykare här kan se en mängd olika hajar och rockor, inklusive manta, grå revhaj, hammarhaj och silver tips tillsammans med stim av fisk och färgglada hårda och mjuka koraller. Strömdyk, ofta med ganska stark ström, över branta väggar och klippor bör förväntas. Men du kommer också att spendera tid under ytan i skyddade laguner och korallträdgårdar där revet skyddar mindre fiskar också.

Landbaserade aktiviteter

Fiji ligger i södra Stilla Havet är Fijiöarna kärnan i ett tropiskt öparadis. Vita sandstränder, svajande kokospalmer, orörda hav och vattenvägar och en rad saker att göra och se och kommer tillgodose den mest kräsna resenären.
Valfria Fiji strandpaket
Vid ankomsten till Viti Levu kommer du att träffas och skjutsas till Volivoli Beach Resort där du kommer att tillbringa första natten. Nästa dag runt klockan 1 kommer du att träffas av personal från båten och köras till S / Y Fiji Siren klockan 14.00. Efter safari återkommer till Volivoli Beach Resort och där natten spenderas. Transport till Nadi flygplats följande dag. Paketet inkluderar: Alla transporter till Fiji och 2 nätter på Volivoli Beach Resort.
Exempelutflykter ...
Malake Village Cultural Tour
Malake Village ligger på ön ligger precis bredvid Volivoli Beach Resort, guiden guidar i en liten båt och berättar om det lokala området och livet i byn Vid ankomsten till byn kommer du bjudas på en traditionell Kava-ceremoni som innebär att man delar en skål eller två av Kava med byledarna. Du kommer också besöka kyrkan och träffa barnen på den lokala grundskolan, följt av ett besök på den lokala hantverksmarknaden som drivs av kvinnorna i byn. Täckande kläder är lämpligt för bybesök och hattar och solglasögon ska också tas bort.
Detta är bara ett exempel på många utflykter vi har att erbjuda, kontakta gärna vår reseexpert för mer information och diskutera olika alternativ.

Viti Levi

Viti Levu antas vara den äldsta i Fijis öar, även om norra delen av ön visar lite spår av turism, är de flesta som besöker ön överens om att resan är värt ansträngningen. Ön har en lägre årlig nederbörd än många andra delar av Fiji, ett avslappnad kulturliv, och i närheten finns det spektakulära berg, traditionella byar och tät tropisk djungel.
Ordet "Volivoli" betyder sand i den lokala dialekten, och stranden namngavs efter sandpiren som sträcker sig 80 meter ut i havet, piren bildar en underbar solplats och markerar den nordligaste punkten i Viti Levu.
Historiskt är detta område viktigt, eftersom det var där folket från den närliggande Rakiraki byn en gång brukade odla grödor och fiska. Närliggande Muanisasavu Bay är också en populär plats för att samla Nama, en typ av lokala tång som ofta är lagas i en läcker kokossås.

Volivoli Beach Resort

En av Fijis bäst bevarade hemligheter ligger Volivoli Beach Resort på den nordligaste spetsen av ön Viti Levu; En verkligt oförstörd och spektakulär del av Fiji. Anläggningen erbjuder avslappnad lyx med en perfekt blandning av vita sandstränder och korallrev, ett spännande utbud av vattensporter, ett soligt klimat året runt och vänlig fijiansk gästfrihet och kultur.
En spännande mix av sportaktiviteter finns tillgängliga för de boende på resorten, inklusive snorkling, kajakpaddling, viltfiske, beachvolleyboll och några av de bästa dyken i Fiji. Ra Divers är deras fullt certifierade PADI dykcenter med lokala guider och högkvalificerade instruktörer. Fascinerande skeppsvrak och en mängd marint liv finns i närheten, och väntar bara på att bli utforskade.

Fiji Viti Levi Volivoli Baech Resort

Pris kommer inom kort

Åk till Fiji och bo på Viti Levi

Please reload

För detaljerad information se http://www.blueotwo.com
Blue o Two har ställt den lagstadgade Resegarantin.
bottom of page