top of page
Referral Filippinerna, OWD Filippinerna, Open Water Diver Filippinerna, PADI eLearning Filippinerna, PADI Filippinerna, PADI Touch, Utedyk Filippinerna, Filippinerna, Dykcert Filippinerna, Dykcertifikat Filippinerna, Dykskola Filippinerna, Dykcenter Filippinerna, Dykning Filippinerna, Påbörja hemma avsluta utomlands, utedyk Filippinerna, Utedyk Filippinerna, Ta dykcertifikat i Filippinerna, Ta dykcert Filippinerna, Dyksemester Filippinerna

 Filippinerna 

Med oss kan du kombinera en dykutbildning med en resa till Filippinerna

Filippinerna är den näst största skärgården i världen, med över 7000 tropiska öar, och är en av de stora skatterna i Sydostasien. Det är en plats för naturliga underverk - en sträng av korallrevade öar ströms över västra Stilla havet; Dess tropiska klimat gör det rik på naturresurser och därmed biologisk mångfald.
På Filippinerna är vi stolta över att arbeta med den vackra S / Y filippinska Siren. Denna lyxiga liveaboard tar dig att utforska många avlägsna öar och fantastiska korallrev från de dagliga dykmassorna.

Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du åka till ett av våra populäraste resmål och ta dykcertifikat.  Vi rekommenderar att du påbörjar kursen hemma med teori och bassäng  för att  på resmålet avsluta grundkursen med utedyken under 2 dagar.

Dykningen
Under havsytan står Filippinerna med några av världens bästa dykning och snorkling. De 7000 korallreviga öarna är omgivna av djupblå hav som innehåller några av de rikaste marina livet på jorden. Tanken av många för att vara toppen av korallriangeln, erbjuder dykning i Filippinerna dig ett brett utbud av marina miljöer att välja mellan. Dyk på branta väggar och offshore-pinnacles, critter jakt i kustrev, vrak dykning en sjunkit japansk flotta och möjlighet att komma upp i närheten av världens största fisk - valhajen. Vi erbjuder fyra distinkta resvägar (med olika längder) till öarna och dykplatserna i Filippinerna som kommer att göra aptiten till även den mest erfarna dykaren.

Landbaserade aktiviteter
Ovanför havsnivån har Filippinerna ett fantastiskt landskap med underverk som är tillräckliga för att stagger även den mest skrämmande resenären: Chokladhällarna i Bohol, Banaue & Rice Terraces och fascinerande påminnelser om öarnas historia på platser som Samar & Leyte och Vigan. Och om du är efter palmfransar, vita sandstränder, försök avslappnad Sipalay eller utflugtspartystad Boracay.

Filippinerna Cebu Mövenpick Hotel Mactan Island

Pris kommer inom kort

Åk till Cebu på Filippinerna

Please reload

Med Team Divers kan du boka din kommande dykresa / Liveaboard till de mest attraktiva dykplatserna i Asien, se nedan.
För detaljerad information se http://www.blueotwo.com

Blue o Two har ställt den lagstadgade Resegarantin.
Liveaboards Asien

Indonesien Liveaboard S/Y Indo Siren

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med S/Y Indo Siren.

Indonesien Liveaboard K/M Blue Manta

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med K/M Blue Manta.

Indonesien Liveaboard K/M Black Manta

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med K/M Black Manta.

Thailand Burma Liveaboard M/V White Manta

Förstklassig Liveaboard i Thailand och Burma med M/V White Manta.

Thailand Burma Liveaboard S/Y The Junk

Förstklassig Liveaboard i Thailand och Burma med S/Y The Junk.

Filippinerna Liveaboard S/Y Philippine Siren

Förstklassig Liveaboard i Filippinerna med S/Y Philippine Siren.

Please reload

bottom of page