top of page
Referral Indonesien, OWD Indonesien, Open Water Diver Indonesien, PADI eLearning Indonesien, PADI OWD Indonesien, PADI Touch, Utedyk Indonesien, Bali, Filippinerna, Indonesien, Dykcert Indonesien, Dykcertifikat Indonesien, Dykskola Indonesien, Dykcenter Indonesien, Dykning Indonesien, Påbörja hemma avsluta utomlands, utedyk Indonesien, Utedyk Indonesien, Ta dykcertifikat i Indonesien, Ta dykcert i Indonesien, Dyksemester Bali

 Indonesien 

Med oss kan du kombinera en dykutbildning med en resa till Indonesien
Liveaboard på det mest attraktiva dykplatserna i Indonesien

Indonesiens republik utgör den största skärgården i världen, med över 17 500 öar, varav många anses vara dykplatser i världsklass. Bortsett från den otroliga dykningen gör det vackra gröna och frodiga landskapet, utsökt mat och vänlig kultur Indonesien ett fantastiskt semestermål.

Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du åka till ett av våra populäraste resmål och ta dykcertifikat.  Vi rekommenderar att du påbörjar kursen hemma med teori och bassäng  för att  på resmålet avsluta grundkursen med utedyken under 2 dagar.
Prisexempel

 

Dykningen

Bland de mest kända öarna finns Sumatra, Java, Bali, Kalimantan (tidigare Borneo), Sulawesi (tidigare Celebes), Maluku-öarna (kallas Moluccas: de ursprungliga Spice Islands) och Papua.
Indonesien är ett av världens största områden för marin biologisk mångfald. Den innehåller 10-15% av världens korallrev och ett stort antal marina arter; Från de minsta kritikerna till den största pelagiska. Området är välkänt för sitt makroliv och arter är fortfarande upptäckta!
Mångfalden av koraller och djur är utan tvivel några av de bästa i världen och en dykresa till Indonesien kommer att bli en du aldrig glömmer!

Landbaserade aktiviteter

Indonesien har allt och mer - besökare till det här stora landet kommer att hitta torrt land lika intressant som undervattensvärlden!
Här är bara ett litet urval av några av de många imponerande platserna du kanske vill besöka i Indonesien.
Borobudur: Beläget i centrala Java är Borobudur ett av de största och mest besökta buddhistiska templet i världen. Efter en period av fast låg denna plats övergiven och dold i århundraden, men levde i berättelser. Efter större restaureringsarbeten är Borobudur nu upptagen som en världsarvslista på UNESCO och har återupptaget sin plats som en av världens underverk.
Prambanan: Ett massivt komplex av gamla hinduiska tempel ligger också i centrala Java. Platsen går tillbaka till flera århundraden, men blev nästan helt förstörd av en jordbävning på 1500-talet. Sedan dess återupptäckt är restaureringsarbetet pågår men hela parken är fortfarande tillgänglig för att utforska.
Bromo-Tengger-Semeru National Park: Den här nationalparken, som ligger i östra Java-provinsen, är uppkallad efter sina två berg (Bromo och Semeru) och Tenegger-stammen som bor i området. Det är en av de vackraste platserna på jorden att beundra vulkaniska landskap. Parken är en dröm för vandrare.
Komodo National Park: Ligger mellan öarna Sumbawa och Flores, är Komodo National Park egentligen en skärgård och är hem till den berömda Komodo-draken. Bortsett från detta är parken hem till en av de rikaste marina miljöerna i världen med orörda koraller och fantastiska stränder.
Bali: Namn på "Guds öarna" Bali är en fantastisk plats att tillbringa några dagar före eller efter din liveaboard eller till och med hela din semester. Bortsett från många vattenaktiviteter kommer öns unika hinduiska kultur och den leende livsstilen att få dig att fånga dig.

Indonesien Bali Mimpi Resort Menjangan

Pris kommer inom kort

Åk till populära Bali och bo på Mimpi Resort Menjangan

Please reload

Med Team Divers kan du boka din kommande dykresa / Liveaboard till de mest attraktiva dykplatserna i Asien, se nedan.
För detaljerad information se http://www.blueotwo.com

Blue o Two har ställt den lagstadgade Resegarantin.
Liveaboards Asien

Indonesien Liveaboard S/Y Indo Siren

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med S/Y Indo Siren.

Indonesien Liveaboard K/M Blue Manta

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med K/M Blue Manta.

Indonesien Liveaboard K/M Black Manta

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med K/M Black Manta.

Thailand Burma Liveaboard M/V White Manta

Förstklassig Liveaboard i Thailand och Burma med M/V White Manta.

Thailand Burma Liveaboard S/Y The Junk

Förstklassig Liveaboard i Thailand och Burma med S/Y The Junk.

Filippinerna Liveaboard S/Y Philippine Siren

Förstklassig Liveaboard i Filippinerna med S/Y Philippine Siren.

Please reload

bottom of page