Prisexempel: 
Prisexempel: 

 Maldiverna 

Påbörja dykkursen hemma
och avsluta på Maldiverna
Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du boka ett paket med dykresa boende och dykkurs till Maldiverna i Indiska Oceanien. Dykning finns både för erfarna dykare, lite mindre erfarna samt till dom som vill gå dykutbildning på resan. 
För detaljerad information se http://www.blueotwo.com/Destinations-Maldives
Liveaboard och landbaserad dykning på Maldiverna

Dykning på Maldiverna återfinns ofta på en dykares önskelista när det gäller dyksemester. På Maldiverna är vi stolta över att erbjuda två fantastiska Liveaboard fartyg M / Y Blue Voyager och M / V Sea Spirit, som erbjuder fkera fantastiska rutter till de bästa dykplatserna på Maldiverna. Förutom M / Y Blue Voyager och M / V Sea Spirit har vi även tillgång till flera andra Liveboards för att erbjuda ett större utbud och tillgodose alla dykares behov på Maldiverna.
För dykare som söker en strandbaserad dykning på Maldiverna erbjuder vi även ett brett utbud av boendealternativ på många olika platser för att uppfylla dina dyknings- och avkopplingsbehov.

Dykningen

Maldiverna består av en fantastisk grupp atoller som skapar ett undervattensparadis som är fullt av marint liv. Maldiverna ligger sydväst om Sri Lanka i det varma, tropiska vattnet i Indiska oceanen, och omfattar över 1200 små korallöar omgivna av vit sand. Maldiverna har ett överflöd av marina liv som skapas av de idealiska förhållandena vattnet ger för korallrev. Korallrev är hem för mer än 700 arter av fisk, varav många är hotade. I lagunerna hittar du valhajar, sköldpaddor, bläckfisk, manta och den gigantiska Napoleon-vallen för att bara nämna några.
Maldiverna är ett tropiskt året runt destination och vattentemperaturer varierar från 27 ° C till 29 ° C. 
Dykningen i havet består av ett stort utbud av vackra hårda och mjuka koraller samt möjligheten att dyka med manta, valhajar, hajar, sköldpaddor, barracuda och tonfisk. Upplev den första klassens dykning i denna unika undervattensvärld ombord på våra egna flottfartyg: den fantastiska och rymliga M / Y Blue Voyager och den traditionella och mysiga M / V Sea Spirit. Du kanske aldrig vill lämna!

Efter en veckas Liveaboard-dykning finns möjlighet att stanna kvar på denna världsberömda destination och bo på något av alla lyxiga resorts för att sätta extra krydda på resan innan det är dags för hemresa. En vecka eller några dagars avkoppling bland palmer och vit korallsand gör garanterat gott efter en vecka på havet.
Alternativt, varför inte ta tillfället i akt att utforska grannlandet Sri Lanka. Fylld med kulturella och naturliga skatter, med ett magnifikt landskap, vackra stränder, rikliga vilda djur och antikens konst och arkitektur.

Landaktiviteter

Med tanke på att allt utom 0,3% av marken i Maldiverna är nedsänkt, medför majoriteten av landbaserade aktiviteter att involvera havet!
Alla orter i Maldiverna erbjuder inte bara dykning, prova gärna på; Kanotpaddling, vindsurfing, katamaran segling, tennis, beachvolleyboll och snorkling utfärder. På kvällen erbjuder de flesta orterna underhållning som levande musik, traditionella kulturella utställningar och beachparty.
Alternativt rekommenderar vi att utforska Sri Lanka om du önskar landbaserade attraktioner efter din liveaboard. Vi kan erbjuda utmärkt boende, oavsett om dina intressen sträcker sig från elefanter till buddhistiska tempel.

Tillsammans med Team Divers och Blue o Two / Master Liveaboards kan du åka på dykresa till Maldiverna och bo på Resort eller följa med på Liveaboard. Priserna inkluderar komplett paket med resa T/R boende samt dykning.

 

Prisexempel:

Maldiverna 9-dagars liveaboard Simply the Best 26.395 kr

inkl resa T/R Arlanda - Male, transfer, dykning, lån av flaska och bly, del i hytt, mat, dryck.

Maldiverna 7-dagars liveaboard Pelagic Encounters 22.895 kr

inkl resa T/R Arlanda - Male, transfer, dykning, lån av flaska och bly, del i hytt, mat, dryck.

Maldiverna 12-dagars liveaboard Central Atolls & Beyond 37.995 kr
inkl resa T/R Arlanda - Male, transfer, dykning, lån av flaska och bly, del i hytt, mat, dryck.

Maldiverna 10-dagars liveaboard Best of the Northern Atolls 26.395 kr
inkl resa T/R Arlanda - Male, transfer, dykning, lån av flaska och bly, del i hytt, mat, dryck.

För mer info se www.bluotwo.com
Blue o Two Master Liveaboards har ställt den lagstadgade Resegarantin

 

Maldiverna Casa Mia Resort

Pris kommer inom kort

Bo direkt vid vattnet på Casa Mia Resort

Maldiverna Bandos Island Resort & Spa

Pris kommer inom kort

På Bandos Island Resort & Spa kan du bo direkt vid vattnet med tillgång till bra snorkling och bo direkt vid stranden.

Please reload

Maldiverna Liveaboard M/Y Ocean Sapphire

Förstklassig Liveaboard på Maldiverna med M/Y Ocean Sapphire.

Maldiverna Liveaboard M/V Sachika

Förstklassig Lliveaboard på Maldiverna med M/V Sachika.

Maldiverna Liveaboard M/V Sea Spirit

Förstklassig Liveaboard på Maldiverna med M/V Sea Spirit. Schema

Maldiverna Liveaboard M/Y Blue Voyager

Förstklassig Liveaboard på Maldiverna med M/Y Blue Voyager. Schema

Please reload

ADRESS

Järfälla Sporthall Mjölnarvägen 3
177 41  Järfälla Stockholm Sverige

info@team-divers.com

Telefon 08-583 600 60

Mobil 070-6566235

ÖPPET TIDER

Måndag-Torsdag kl 12:00-18:00

Fredag, Lördag-Söndag/Helgdag Stängt

 

  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Team Divers.