top of page
M/Y Palau Siren, Liveaboard M/Y Palau Siren, Liveaboards M/Y Palau Siren, Referral Palau, OWD Palau, Open Water Diver  Palau, PADI eLearning Palau, PADI Palau, PADI Touch, Utedyk Palau, Dykcert Palau, Dykcertifikat Palau, Dykskola Palau, Dykcenter Palau, Dykning Palau, Påbörja hemma avsluta i Palau, utedyk Palau, Ta dykcertifikat i Palau, Ta dykcert i Palau, Dyksemester Palau

 Palau 

Med oss kan du kombinera en dykutbildning med en resa till Palau

Republiken Palau ligger mellan det Filippinska havet och det nordliga Stilla havet, kalkstensöarna omgivna av kristallklart koboltblått vatten är hem för ett bländande utbud av marint liv.
Blandningen av Mikronesiens rikaste flora och fauna och några av de mest vänliga (och ansvarsfulla) människorna, och det är ingen överraskning att delar av Palau är kända som "början på allt", en mall resten av världen skulle göra gott att följa.
I Palau är vi stolta över att arbeta med den vackra S/Y Palau Siren. Denna lyxiga Liveaboard ger den kräsne dykaren möjlighet att utforska Palau´s varierade och spektakulära dykplatser.

Liveaboard på det mest attraktiva dykplatserna i Palau
Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du åka till ett av våra populäraste resmål och ta dykcertifikat.  Vi rekommenderar att du påbörjar kursen hemma med teori och bassäng  för att  på resmålet avsluta grundkursen med utedyken under 2 dagar.

Dykningen

De flesta turister som åkertill Palau passar på att tillbringa stor del av sin tid under yan, för Palau är bland världens mest spektakulära dyknings- och snorklingsdestinationer. Strömdykning är mycket populärt, varierade med korallrev, Blue Hole, krigsvrak, dolda grottor och vertikala Dropp-Off. När det gäller marint liv kan dykare förvänta sig att se en mängder av Revhajar, stora stim av Jacks och Barracuda, Manta, Napoleonfisk och Läderlappsfisk i kombination med många imponerande korallrev. Det finns också några mirakel i evolution: jätte musslor som väger en fjärdedels ton och ett vatten som hyser med 21 miljoner mjukpulserande, stingless maneter!

Landbaserade aktiviteter

På land erbjuder Palau Mikronesiens rikaste flora och fauna: exotiska fåglar flyger runt öarna, krokodiler glider genom mangrovemossarna och orkidéer groddar i bakgårdarna. Den palauiska skärgården är oerhört mångsidig och omfattar polyglotillståndet Koror; De underbara Rocköarna; Mikronesiens näst största ö, Babeldaob; Peleliu, en gång krig ravaged, nu bara ravishing; Lugn, liten Angaur; Korallatollarna av Kayangel och Ngeruangel; Och de avlägsna sydvästra öarna.
Exempelutflykter ...
Oavsett om du anländer till Palau tidigt eller vistas några dagar efter din semester ombord på S/Y Palau Siren, finns det gott att se och uppleva.
Rock Island Tours
En heldagsutflykt till vindar dig genom de fantastiska Rock Islands of Palau. Under denna turné kommer du att besöka olika snorkelplatser, inklusive Mjölk- och Jellyfish Lake, medan du lär dig om Palau med en av våra naturalistguider. Stanna av vid Palau vackra stränder och vandra genom de tropiska skogarna; En verkligt förtrollande upplevelse.
Babeldaob Land Tours
Ta en tur runt den största ön i Palau och se Palaus "andra sida". Under dagen besöker vi antika stenmonoliter och traditionella Melekeok-byar för att se Bai's (herres mötehut) och lära oss om Palauans kultur och folklore från en av våra erfarna guider.
Dessa är bara några exempel på de många val som vi kan erbjuda, så var god kontakta vår expert rese laget för mer information och diskutera alternativ.

Koror

Koror är en ö som är en del av ön Palau´s skärård, vid kusten av Filippinska havet och nordvästra Stilla havet. Koror är känt för spektakulär dykning och ett varmt, tropiskt klimat.
Koror är den största staden i Palau, och fungerar som landets främsta handels- och turismcenter. Hem till några av de mest fantastiska semesterorterna i Palau är Koror ett riktigt tropiskt paradis.
Trots den östra skärgårds avlägsna natur har Palau en rik kulturhistoria. Första upptäckten gjordes av brittiska utforskare i slutet av 1700-talet, det finns bevis på lokala arkeologiska fynd att inhemska invånarna har bott i Palau i över 4 000 år.
Koror erbjuder mycket att göra, för dykare och icke-dykare likaså. Från en mängd vattensporter, fantastiska skyddade vikar som erbjuder spektakulär simning, snorkling och dykning, är Koror också hem för museer och konstgallerier som uppvisar öns rika historia

Dykningen

Palau är känt för att vara en spektakulär dykdestination. Koror, som den mest befolkade ön Palau, är basen för ett antal dykutflykter.
Vattnet kring Koror och Palau har blivit erkänt som en av världens sju underverk under ytan. Omgivet av ett fransrev, är skärgården hem för ett mångsidigt och levande marint ekosystem.
Från väggdykning, grottdykning, kanaldykning, Koror har allt. Vanliga observationer i omgivande vatten inkluderar hajar och andra pelagiker, sköldpaddor, jätte musslor, stim av barracuda och mycket mer.
Liveaboards
Den fantastiska S/Y Palau Siren seglar ut från Koror för alla våra Palau-rutter.
Dyk & Aktivitetscenter
Fish 'n Fins är ett etablerat dykcenter utgår från Koror och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, både på land och under ytan. Med många års erfarenhet kan de erbjuda tillförlitliga och säkra tjänster och täcka alla dina önskemål om äventyrsaktivitet.

Land aktiviteter

Koror har blivit ett centralt knutpunkt för turism för Palau. Ett varmt resmål för dem som söker en semester i paradiset, det varma klimatet och den fantastiska naturskönheten i Koror är verkligen idylliska. Staden är ett livligt knutpunkt för all a typer av vattensporter som: segling, fiske, snorkling, parasailing, surfing, kajakpaddling och jetskidor för att bara nämna några! Markaktiviteter inkluderar jungelutflykter, där du kan njuta av en "terräng" buggy turné till vattenfall, övergivna byar, reliker från andra världskriget och den olika regnskogen. Dessutom kan Korors rika kulturhistoria utforskas i Belau National Museum eller Etpison Museum!

Palau Royal Resort

Palau Royal Resort ligger direkt vid stranden och erbjuder överlägsen lyxhotell till överkomliga priser. Dess läge vid kusten av det vackra filippinska havet och norra Stilla havet i Palau är oöverträffad, komplimangerad av sina privata vita sandstränder och fantastiska facitilies. Palau Royal Resort ligger en kort 10 minuters bilresa från Koror flygplats, 3 minuters bilresa från centrala Koror.
Hotellets faciliteter gör att gästerna kan njuta av sin vistelse till det maximala. Palau Royal Resort, med en mängd restauranger, affärer och kaféer, har även ett gym och en tennisbana. Palau dykare kan njuta av att dyka en gammal japansk jaktflygplan i andra världskriget i viken bredvid hotellet, medan snorkelare kan njuta av de fantastiska förgrenande korallformationerna och jätte musslor.

Palau Koror Palau Royal Resort

Pris kommer inom kort

Åk till Palau och bo på Koror Palau Royal Resort

Please reload

För detaljerad information se http://www.blueotwo.com
Blue o Two har ställt den lagstadgade Resegarantin.
bottom of page