top of page
Prisexempel: 
Prisexempel: 
Indiska Oceanien, Sri Lanka, Dykresa till Sri Lanka, Referral Sri Lanka, PADI OWD Sri Lanka, OWD Påbörja hemma avsluta utomlands, Dykresor Sri Lanka, Dykning Sri Lanka, Dykslola Sri Lanka, Dykcenter Sri Lanka, Open Water Diver Sri Lanka, eLearning, PADI Touch, Dyksemester Sri Lanka, Ta Dykcertifikat på Sri Lanka, Safar Sri Lanka, Deep Sea Resort, The Mudhouse,

 Sri Lanka 

Påbörja dykkursen hemma
och avsluta på Sri Lanka
Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du boka ett paket med dykresa boende och dykkurs till Sri Lanka i Indiska Oceanien. Dyking finns både för erfarna dykare, lite mindre erfarna samt till dom som vill gå dykutbildning på resan. Passa även på att boka landbaserade aktiviteter när du är i Sri Lanka.
För detaljerad information se http://www.blueotwo.com/Destinations-Sri-Lanka
Kombinera dykresan till Sri Lanka med SPA och sevärdheter

Sri Lanka, juvelen i Indiska oceanen, enligt Marco Polo en av de finaste öarna på jorden.
Fylld med kulturella och naturliga skatter, omfattar ön magnifika landskap, vackra stränder, rikligt med vilda djur och antik konst och arkitektur. Över 1.300 km stränder omger ön, från etablerade turistmål på södra kusten till de mindre besökta stränderna i norr och öst.
Sri Lanka har 7 platser som är med på UNESCOs världsarvslista. Sex av dessa kommer  från en civilisation från mer än 2000 år sedan, den sjunde kommer av Sri Lanka har världens högsta biologiska mångfald. Dessa platser visar på öns rika historia och bidrag till civilisationen. Den största av dessa platser ligger i "kulturella triangeln", ett område som förbinder Anuradhapura, Polonnaruwa och Kandys antika huvudstäder.

Dykningen

Med sitt spännande kulturella förflutna har Sri Lanka (tidigare känd som Ceylon) en rik marin historia. Enligt historiska uppgifter beräknas det finnas över 200 vrak runt Sri Lanka. Femhundra års handel, konflikter och krig från portugisiska, holländska och brittiska styren har resulterat i en stor mängd sjöfart runt kusten, vilket bidragit till ett stort urval av vrak. Utan tvekan är den främsta attraktionen på Sri Lanka WWII-vraket av HMS Hermes som ligger i 45-58 m djup, 8 km utanför Batticaloa-kusten, fram tills nu har vraket inte varit tillgängligt för dykare mer än för den Sri Lankanska flottan. Men nu, mer än 60 år efter att vraket sjönk, har området öppnats för turism och HMS Hermes har äntligen blivit tillgängligt för tekniskt utbildade dykare.

Landaktiviteter

Ön Sri Lanka är en liten ö som innehåller många variationer av kultur, landskap och klimat som annars bara kan upplevas i betydligt större länder. På Sri Lanka finns stort utbud av kulturella och naturliga skatter, magnifika landskap, vackra tropiska stränder, ett överflöd av vilda djur, storlagen utsikt, antik konst och arkitektur. Med sina 12 nationalparker och 52 helgedomar är Sri Lanka ett av länderna i Asien med mest biologiska utbud. Safari erbjuder chansen att se några av Sri Lankas 92 däggdjur, varav 16 är inhemska.


Vi erbjudwe en rad spännande landbaserade turer för att du ska få ut det mesta av din tid i detta vackra och kulturrika land.

Boende
Deep Sea Resort

Deep Sea Resort ligger i Batticaloa, ca 300 km från huvudstaden Colombo på Sri Lankas östra kust. Anläggningen ligger i närheten av det berömda WWII-vraket av HMS Hermes och regelbundna båtturer finns tillgängliga för denna fantastiska dykplats samt andra lokala vrak.

Deep Sea Resort ligger i Batticaloa i utkanten av Sri Lankas största lagun, och erbjuder bekvämt boende med fantastisk dykning bara en kort båtresa bort.
Anläggningen består av sex rum, med eller utan A/C. Alla rummen är dubbelrum och kan fås med extrabädd. Alla sex rum har en vacker utsikt över trädgården, privata badrum med duschkabin, kylskåp, gratis Wifi. R
estaurangen har ett brett utbud för att tillgodose behoven hos lokala och utländska kunder och den vänliga personalen är alltid till hands för att du ska ha en avslappnad och trevlig vistelse. Deep Sea Resort har också det enda TEC-dykcenteret i Sri Lanka med välutrustade tekniska och rekreationsmöjligheter.

 

The Mudhouse
The Mudhouse är en rustik ekologisk Lodge som ligger i utkanten av en liten by i Sri Lanka i en stor skogskedja. Det erbjuder möjlighet att få en unik paus från omvärlden, med en kombination av lantlig stil omgiven av riklig naturskönhet.
Mudhouse ligger ca 2,5 h från Bandaranaike International Airport. Den grundades med miljöhållbarhet och strävar efter att vara en positiv kraft i lokalmiljön. Mudhouse erbjuder verkligen en unik inblick i Sri Lanka i all sin livskraft och färgstarka prakt.

Omgiven av sjöar och inbäddat inom 60 hektar av frodiga skogar ligger det miljövänliga Mudhouse, bestående av en samling traditionella, lantliga Sri Lanka hyddor. Varje mudhouse är ett kluster av enkla, öppnade hyddor med halmtak, matsal och utomhusduschar. Det enkla, men ändå bekväma boende som erbjuds på The Mudhouse är det perfekta sättet att ta ett steg tillbaka till naturen.
Mudhouse erbjuder boende i en mängd olika stugor, inklusive mer skyddade stugor som är det perfekta stället för en familj eller ett par på en smekmånad, till de mer öppet planerade större stugorna som kan sova upp till sex personer.
En riktig ekologisk lodge, The Mudhouse syftar till att ge en rustik Sri Lankas upplevelse som är både hållbar för omgivningen och en som ger tillbaka till lokalsamhället. Upplev den sanna skönheten i Sri Lanka från The Mudhouse.

Prisexempel:

För mer info se www.bluotwo.com
Blue o Two Master Liveaboards har ställt den lagstadgade Resegarantin

bottom of page