top of page
Liveaboard Thailand, Referral Thailand, OWD Thailand, Open Water Diver Thailand, PADI eLearning Thailand, PADI center Thailand, PADI Touch, Utedyk Thailand, Dykcert Thailand, Dykcertifikat Thailand, Dykskola Thailand, Dykcenter Thailand, Dykning Thailand, Påbörja hemma avsluta i Thailand, utedyk Thailand, Utedyk Thailand, Ta dykcertifikat i Thailand, Ta dykcert Thailand, Dyksemester Thailand

 Thailand 

Med oss kan du kombinera en dykutbildning med en resa till Thailand
Liveaboard på det mest attraktiva dykplatserna i Thailand

Thailand ligger i Sydostasien, Thailand är ett exotiskt och tropiskt land som är känt i kultur och historia.
Thailand är det mest populära turistmålet i Sydostasien, med mer än 2500 kilometer kustlinje som spelar värd för sandstränder, skyddade vikar och idylliska öar. Dessutom erbjuder året runt solsken, tropiskt klimat och kristallklart vatten den perfekta lekplatsen för dykare. Trots det stora turistflödet behåller Thailand sin karaktär, med en egen kultur och ett sorglöst folk berömt för sina leenden.

Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du åka till ett av våra populäraste resmål och ta dykcertifikat.  Vi rekommenderar att du påbörjar kursen hemma med teori och bassäng  för att  på resmålet avsluta grundkursen med utedyken under 2 dagar.
Prisexempel

12.995 kr inkl resa T/R 2 veckor , del i rum, PADI OWD Referral på börja hemma avsluta i Thailand.

Dykningen

Vi är stolta över att erbjuda Thailand dykning liveaboards ombord på S / Y The Junk. Vi erbjuder en 6-dykdykningstur som seglar Similan och Surin Islands. Dykplatser sträcker sig från sluttande rev och steniga skogar, stora granitblock täckta med mjuka koraller och grunda korallträd. Det är denna sort som lockar det rikliga marina livet och gör dykning här så tilltalande.
Flera arter av haj kan hittas patrullera Similans vatten, manta strålar ses ofta och hvalhajar gör ett enstaka utseende. Det finns också många mindre varelser och på varje dyk kommer dykare att upptäcka flera typer av anemonefiskar, olika arter av spökrör och seahästar samt ett fantastiskt utbud av blötdjur.

Landbaserade aktiviteter

Thailands olika geografi erbjuder ett imponerande utbud av aktiviteter. Norra Thailands bergiga skogar är kända för sina spektakulära vattenfall, frodiga gröna landskap, grottor, fåglar och andra vilda djur. Ett överflöd av nationalparker, land och marina, utspridda över hela landet ger en fantastisk mängd vildmark att utforska.
Exempelutflykter ...
Khao Sok National Park: 3 dagar djungel Safari
Upplev Elephant som rider genom en dold dal omgiven av regnskog och berg, och lär dig om elefanter och hur man bryr sig om dem. Kano nerför Sokfloden, luta dig tillbaka och njut av panoramautsikt över naturen och djungeln förbi som du paddlar nedströms. Bo över natten på Earth Lodge, en jungelstilort nära regnskogen. Du kommer också att tillbringa en natt på ett flytande forsränningshus vid Cheow Larn Lake i parkens centrum och vakna till djungelns ljud. Kalkstensklättrar stiger från vattnet till en höjd av 960 meter! Njut av turen genom en av de många spåren som korsar nationalparken, en fantastisk vacker flykt till naturen!
Angkor Wat: 4 dagars kulturresa
Upptäck de världsberömda tempelarna i den antika staden Angkor, hem till det mäktiga Khmer-riket som blomstrade från 802 AD till 1350 e.Kr. Detta Angkor fyra dagar paket startar och avslutas i Siem Reap Airport, en kort flygning från Bangkok. Det är perfekt för resenärer som utforskar den underbara världsarvslistan, Angkor Wat-komplexet, kombinerat med ett besök i den kambodjanska kulturbyen samt en båttur på Tonle Sap River.
Det här är bara några exempel på de många val som vi har att erbjuda, så var god kontakta vår expertrese för mer information och diskutera alternativ.

Med Team Divers kan du boka din kommande dykresa / Liveaboard till de mest attraktiva dykplatserna i Asien, se nedan.
För detaljerad information se http://www.blueotwo.com

Blue o Two har ställt den lagstadgade Resegarantin.
Liveaboards Asien

Indonesien Liveaboard S/Y Indo Siren

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med S/Y Indo Siren.

Indonesien Liveaboard K/M Blue Manta

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med K/M Blue Manta.

Indonesien Liveaboard K/M Black Manta

Förstklassig Liveaboard i Indonesien med K/M Black Manta.

Thailand Burma Liveaboard M/V White Manta

Förstklassig Liveaboard i Thailand och Burma med M/V White Manta.

Thailand Burma Liveaboard S/Y The Junk

Förstklassig Liveaboard i Thailand och Burma med S/Y The Junk.

Filippinerna Liveaboard S/Y Philippine Siren

Förstklassig Liveaboard i Filippinerna med S/Y Philippine Siren.

Please reload

bottom of page