top of page
Dykresa till Hurghada, Egyptens bästa dykning från land, Dykresa till El Quseir, Referral Egypten, OWD Egypten, Open Water Diver Egypten, PADI eLearning, PADI Egypten, PADI Touch, Utedyk Egypten, Dykcert Egypten, Dykcertifikat Egypten, Dykskola Egypten, Dykcenter Egypten, Dykning Egypten, Påbörja hemma avsluta utomlands, utedyk Egypten, Ta dykcertifikat i Egypten, Ta dykcert i Egypten, Dyksemester i Egypten

 Hurghada 

Med Team Divers kan du kombinera en dykutbildning med en resa till Hurghada i Egypten

Egypten är av många ansett som en av de bästa dyk och turistområdena i världen med en rik kulturhistoria är Egypten det perfekta semestern för både dykare och icke-dykare.

Genom Team Divers samarbete med Blue o Two och Scuba Travel kan du åka till ett av våra populäraste resmål och ta dykcertifikat.  Vi rekommenderar att du påbörjar kursen hemma med teori och bassäng  för att  på resmålet avsluta grundkursen med utedyken under 2 dagar.
Hurghada

Hurghada ligger vid Röda Havet, intill den sydligaste spetsen av Sinai-halvön och sträcker sig cirka 22 mil längs kusten. Från början var Hurghada en liten fiskeby som idag utvecklats till Röda havets främsta kustdestination.
Den senaste renoveringen av det nya marina området tar staden in i 2000-talet och har gett det en riktig kosmopolitisk känsla.
BlueoTwo har ett eget kontor i Hurghada, därför har vi möjlighet att hjälpa till under vistelsen om det behövs någon hjälp eller undrar över något - vår vänliga och engagerade personal står alltid till hands för att hjälpa till på alla sätt.

Dykningen

Berömd för sina fantastiska dykmöjligheter är Hurghada det perfekta läget för att besöka de populäraste dykplatserna i Norra Röda havet. Utforska det fantastiska marina paradiset med liv från minuscule nudibranchs, hård och mjuk korall, sköldpaddor och delfiner, mantor och muränor, napoleonfisk, tonfisk och jätte sköldpaddor! Detta område är också hem till det berömda "vrak kyrkogård" på Sha'ab Abu Nuhas.
Liveaboards
Vår egen lyxiga flotta Liveaboard-fartyg avgår från Hurghada, för erfarna dykare erbjuder  vi Liveaboard till hela norra och södra Röda Havet.
Dykcentret
För kustbaserad och daglig båtdykning i Hurghada använder vi Voodoo Divers samt Divers Lodge.
Voodoo Divers är ett PADI 5-stjärnigt IDC-center, med modern och väl underhållen dykutrustning. Voodoo Diver ger dagliga dykresor ombord på sina moderna och välutrustade dykbåtar.
Deras högt professionella, kvalificerade och entusiastiska europeiska personal erbjuder också PADI dykkurser.

Strand och landaktiviteter

Hurghada erbjuder många spännande landbaserade utflykter, många turister väljer att kombinera bad och dyksemester med att besöka närbelägna platser i närheten av Nilen samt närbelägna staden Luxor. 
Förutom att vara den perfekta basen för att besöka kända kulturella platser som Kairo och Luxor, erbjuder Hurghada också tillgång till aktiviteter som ökenkamelturer, fyrhjuling och resor till närliggande beduinbyar. Hurghada har allt!

För mer detaljerad information se även http://www.blueotwo.com/Destinations-Egypt
Blue o Two har ställt den lagstadgade Resegarantin.
bottom of page