top of page
Våra digitala distansdykkurser läser du på egen hand i egen takt när det passar dig.

Med Team Divers digitala distanskurser kan påbörja dykupplevelsen redan på hemmaplan i lugn och ro när det passar dig bäst. Alla kurser består av ett integrativt kursmaterial som inkluderar all teori som krävs för att bli certifierad inom respektive kurs behörigheter. Fördelen blir att du kommer känna dig mer förberedd när det är dags för de praktiska delarna i öppet vatten. Har du exempelvis planerat att avsluta kursen i samband med en resa passar det utmärkt att göra klart all teori hemma innan avresa så kan du lägga mer tid till dykning och andra semesteraktiviteter på resmålet. 

Vissa av våra digitala distanskurser kräver även praktik i pool som går utmärkt att genomföra hos oss på Team Divers vid Järfällabadet i Stockholm. Team Divers erbjuder helgkurser regelbundet i våra lokaler vid Järfällabadet i Stockholm. För er som inte bor i närheten av Stockholm finns hotell i närheten av Järfällabadet. det tar endast 20 minuter att åka kommunalt från Stockholm city om man föredrar en helg i huvudstaden i samband med dykkursen. Det går även att genomföra praktiken på något av alla andra ca 7.000 PADI dykcenter som finns i världen.

Gå dykkurs och få ett PADI-certifikat, den mest erkända dykkursen/dykcertifikatet!
PADI eLearning Påbörja dykkursen redan idag

Vi utbildar genom PADI som är världens största och mest välrenommerade dykutbildningsorganisation och har utbildat dykare i mer än 50 år. Anledningen till att vi erbjuder PADI-dykcertifikat är primärt att vi vill att du skall kunna nyttja din dykkurs på bästa sätt och så smidigt som möjligt överallt i världen under hela dykkarriären. Störst behöver inte alltid vara bäst men inom dykning är det bäst med ett PADI-dykcert eftersom PADI är mest representerat i världen. Om själva dykkursen är bra eller inte är upp till oss som utbildar men PADI förser oss med det bästa kursmaterialet för att kursen skall bli så bra som möjligt. Vi kommer göra allt vi kan för att du skall få en så lärorik och rolig dykutbildning som möjligt så du kommer känna dig trygg och bekväm under ytan i framtiden. 

Eftersom fler och fler väljer att dela upp dykkursen och ta godbitarna från respektive land är det smidigast med en PADI dykkurs eftersom PADI finns representerat på flest dykcenter och dykområden i världen. Fördelen är också om du vid kursstart inte vet var och när du skall avsluta dykkursen, du kan börja med teori och bassäng i närtid och bestämma vart och när du vill avluta dykkursen inom ett år efter avslutad första del på dykkursen PADI Open Water Diver. Andra organisationer är inte lika representerade överallt i världen vilket kan bli ett problem på resmålet. Du kan inte påbörja med en dykorganisation och avsluta dykkursen med en annan, däremot kan du dyka som certifierad dykare med andra typer av certifieringar.  Boka kurs

Grundkurs dykning

Världens populäraste och mest välrenommerade grundkurs i dykning heter PADI Open Water Diver. PADI OWD eLearninginkluderar all teori, filmer och prov som krävs för att bli certifierad PADI Open Water Diver. Efter godkänd teori skall du även träna i bassäng eller i bassängliknande förhållanden där du förbereder dig inför de avslutande 4 utedyken som kan genomföras på något av alla ca 7.000 PADI dykcenter som finns i världen.. Kursmaterialet är giltigt hela livet men du måste genomföra utedyken ett år efter godkänd bassängdel.

Prova på dyk

PADI Rescue Diver är enligt många den mest lörorika dykkursen och innehåller precis som grundkursen en del teori som med stor fördel löses på egen hand i egen takt innan de praktiska momenten. PADI Rescue Diver eLearning kursmaterialet innehåller all teori du behöver för att gå vidare med de praktiska delarna i pool/confined water och bli certifierad PADI Rescue Diver. Fördelen blir att dela upp kursen är att du kan läsa teorin på egen hand i egen takt och kommer vara mer förberedd inför bassäng och utedyken. Du kan avsluta med de praktiska delarna på något av alla ca 7.000 PADI center i världen. Team Diver erbjuder även de praktiska bassängdelarna regelbundet vid Järfälabadet i Stockholm. Har du en resa inplanerad passar det utmärkt att gå PADI Rescue Diver eLearning eftersom du kan lägga mer tid till dykning och andra semesteraktiviteter på resmålet.

Dykkurs Vidareutbildning, Rescue, Räddningsdykare, Advanced, Nitrox, Enriched Air, Scuba Review, Specialkurs, PADI, Referral, Dykcert, Dykcertifikat, Dykkurs, Dykkurser, Dykning, Dykutbildning

Som Nitrox/Enriched Air Diver kan du optimera dykningen genom att både dyka mer och säkrare. Många dykprofiler ger faktiskt dubbla tiden under ytan eller halva tiden mellan dyken i jämförelse med att dyka med vanlig luft. Även om många dyker med Nitrox i Sverige blir den största vinningen utomlands i värmare vatten där mer frekvent dykning ofta lockar. Som certifierad Enriched Air dykare är du berättigad att dyka med syreberikad luft mellan 22-40% syre. PADI eLearning Enriched Air inkluderar all teori , filmer och prov som krävs för att bli certifierad PADI Enriched Air Diver. Det enda du behöver komplettera med efter godkänd eLearning är några praktiska övningar (analysera gasblandning, räkneexempel) för att bli certifierad Nitroxdykare. Det är inget krav att genomföra ett dyk med syreberikad luft eftersin skillnaden är planeringen av dyken. 

DSC05693.jpg

Mer utbildning och erfarenhet ger en större upplevelse under ytan. Med Team Divers och PADI´s eLearning specialkursprogram kan du lära dig mer hemma i lugn och ro och vara extra redo inför de praktiska delarna på dykkurserna. PADI eLearning specialkurser som finns är Digital Underwater Photographer, Torrdräkt, Deep Diver, Navigation, Peak Performance Buoyancy, Vrak, Natt, Sök & Bärning, Utrustning, Diver Propulsion Vehicle, Drift Diver och Boat Diver.  Alla eLearning program inkluderar teori, prov och filmer som krävs för att avsluta med de praktiska delarna och bli certifierad PADI Specialkursdykare. 

bottom of page